Tu compras el producto y nosotros te lo llevamos a Honduras

2024 Çelik Ev Fiyatları

Genellikle prefabrik ev tercihi arsaların imar miktarlarına göre değişmektedir. Yani 1000 metrekare bir arsanız varsa ve yüzde 20 imarınız bulunuyorsa buraya 200 m2 ev yapabilirsiniz tabi yoldan 5 metre komşudan 3 metre çekmeleri gerçekleştirdikten sonra bunu yapabilirsiniz. Bu bilgiyi derinlemesine arsanızın olduğu yerde ki bir mimarlık ofisine sormalısınız.

Ancak duyuyoruz ki fabrikalar ellerinde ki ürünlerin fazlalığı nedeniyle tomruk talep etmiyor  bu yüzden de ormanlardan tomruk kesen firmalar üretimi düşürüyor, buda inşaatlık kereste üretimi yapan bizim gibi firmaları zora sokuyor, çünkü bizim talep ettiğimiz tomruk onlar için az geliyor. Akaryakıt, işçilik gibi giderlerden dolayı üretimde düşüşe geçtiler ve yine bundan dolayı da aza düşen tomruk rakamları yükseldi, 1 TON  tomrukun  3,5 BİN TL olan fiyatı şimdilerde 4 ile 5 bin TL arasında değişiyor. İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir. Çelik evlerin kurulacağı mevki belediyelik yerde ise ruhsat gereklidir. Bu evlerimizi modelleri görerek aslında sınırlarımız net bir şekilde anlayabilirsiniz.

  • Ruhsat almak için Mimari plan, Elektrik planı, Mekanik Planı ve zemin etüdü müşteriye aittir.
  • İçinde kullanılan Tüm ürünler teknik olarak diğer firmalardan çok daha sağlam ve güçlüdür.
  • Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren ve  İnşaatlık kereste üretimi yapan  bir tomruk kesim işletmecisi Metin Aksarı,  sektörde yaşanan sıkıntılar ile ilgili konuştu. Çelik yapı sistemine uygun olduğu sürece istediğin boyut ve planlarda yapılabilir. Sözleşme tarihi itibariyle sözleşme bedelinin %50’si nakit, geri kalan %50’lik kısmı montaj başlangıcında nakit yapılır. İçinde kullanılan Tüm ürünler teknik olarak diğer firmalardan çok daha sağlam ve güçlüdür.

Kampanyalı Prefabrik EvlerTümünü Görüntüle

Prefabrik evlerin fiyatlandırılmasında farklı özellikler eklenirse fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Çelik evler 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Prefabrik Evlerimizin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Prefabrik Ev için imar olduktan sonra ruhsat alınması gerekmektedir. Mimarlarımız ve mühendislerimiz en iyi tasarımları sizler için hazırlamaktadır. Biz Türkiye’nin en büyük prefabrik ev üretim firması olarak, Sizlere en iyi dayanımda en kaliteli evleri yapmaktayız. 2.50 bina yüksekliği ve ahşap desenli tepe betopan 7 slots online kullanmaktayız. Deneyimli ve saygılı bir montaj ekibi size en iyi işi çıkartmak için çalışır. 2024 Çelik Ev fiyatları konusunda bizler piyasada öncü olarak fiyatlarımızı siz değerli müşterilerimize sunmaktayız, çelik evler sınır olmayan yapılardır, bu yapılarımızda çok özel farklı modern tasarımlar bulunmaktadır.

Prefabrik Evde Elektrik ve Su Tesisatı Kurulumunu Kim Yapar?

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır. Prefabrik evlerde elektrik ve sus tesisatını genellikle firma olarak biz üstleniriz, lakin bazen evlerde özel istekler oluşabiliyor, bu özel isteklerden ötürü bazen müşterimizde yapabilmektedir bu tercihe göre değişebilmektedir. Biz firma olarak birçok müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çok az olmasını bir sorun diyoruz ve birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor. Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize 1 sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor. Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek diğer yapılarda bu net olarak görülememektedir. Kelime kökleri ile bakarsak dilimize prefabricated kelimesinden gelen ve anlamına bakarsak pre (ön) fabricated (fabrikasyon) yani önceden mimari projesine göre fabrikada üretilmiş modüler yapılara prefabrik yapılar demekteyiz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *